Jouw website

wordpress_logoStarPine Support verzorgt de opbouw, ontwerp, onderhoud en beveiliging van uw website, uw online identiteit van uw bedrijf. Op het web en via social media zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Gebruik makend van open source en een dynamisch CMS (Content Management System) WordPress, is uw website na oplevering: zelf te beheren, bij te werken indien gewenst en bovenal prima responsive te bekijken vanaf diverse “devices” zoals desktops, laptops, mobile via tablets en vooral smartphones.

WORDPRESS

De installatie, opbouw, ontwerp, beveiliging tot aan het periodiek onderhouden van uw website behoren tot de mogelijkheden. Na oplevering is de website eenvoudig zelf bij te werken door pagina’s toe te voegen, blogs te schrijven en social media koppelingen.
Door deze stabiele opzet is daarna vrijwel alles mogelijk.
Hierbij gaat het om uw digitale identiteit van uw bedrijf die online altijd bereikbaar is, actueel is door gemakkelijk blog of posts te schrijven en zo hoog in de Google zoekopdrachten eindigt.

Hieronder kunt u een aantal door StarPine ontworpen & onderhouden websites bezoeken ter indicatie van alle mogelijkheden:


Opbouw

De website wordt opgebouwd mbv de laatste stabiele versie van WordPress, opgeleverd met een beheer-account naar voorkeur voor het direct bewerken van pagina’s/berichten. In overleg wordt een passend thema gekozen die het beste bij uw online identiteit past, deze wordt dan verder bewerkt in overleg aan uw wensen. In de basisprijs zijn 2 revisies inbegrepen.

SEO Zoekmachine optimalisatie – Google ranking
Zorgt voor een hogere plaatsing bij Google zoekresultaten mbv de juiste metadata op basis van een juiste opbouw. Door binnen alle WordPress pagina’s, tags, de juiste metadata bij beelden en het verder optimaliseren van de inhoud van de pagina’s zal Google jouw website hoger waarderen.
Bij redactionele toevoegingen worden oa de juiste zoektermen sneller hoger gewaardeerd door de Google zoekmachine (en Bing). Hierbij is ook social media van belang zoals een zakelijke Facebook pagina of twitter account.

Beveiliging
Het sterk beveiligen van de WordPress omgeving dmv sterkere wachtwoorden, actieve remote monitoring en automatische langdurige blokkade bij onjuiste login- en hackpogingen. Zo worden deze pogingen geregistreerd en wordt de klant geïnformeerd bij verdacht web-verkeer. De WordPress-omgeving wordt beveiligd door oa de login-pagina te maskeren en de onderliggende database wordt voorzien van extra beveiligingslagen.
Voor meer informatie neemt u contact op met StarPine.

BeheerinfiniteWP
Het bijwerken / up-to-date houden van de WordPress omgeving, controle op nieuwe versies van gebruikte plugins, werking van de website en optimalisatie waar nodig van caches, beeld en inhoud. Volledige backups per email, bij de hostingprovider, wetransfer of in overleg via een dropbox account. Dit beheer vindt centraal plaats mbv InfiniteWP waarbij updates, na controle op hun werking in een testomgeving, centraal uitgerold kunnen worden.
Zo is de WordPress website snel volledig up-to-date en vooral veilig. StarPine verzorgt hierbij de back-up, updates van WordPress en de gebruikte plug-ins inclusief rapportage voor een vast bedrag per maand. Een geruststellende gedachte voor uw online identiteit.