Windows PC Support

StarPine biedt PC Support aan voor Windows Clients.

StarPine Support Windows ondersteuningIeder systeem heeft onderhoud nodig, vanaf het moment van uitpakken, verwijderen van ad- en malware, installeren van extra programma’s, anti-virus software, beveiliging tot periodiek onderhoud om uw Windows laptop of desktop optimaal te laten draaien.
Het aanpassen van specifieke instellingen of configuraties maken het werken met Windows stukken gemakkelijker, door deze eenmalig in overleg uit te voeren verhoogt de productiviteit van de gebruiker enorm. Denk hierbij bijv aan het beperkt uitschakelen van overbodige visuele effecten of het tegel-overzicht in Windows 8 zodat u direct naar de desktop gaat.

StarPine Support biedt onder andere het volgende:

  • Windows Clientbeheer voor Windows 10, Windows 8 en Windows 7
  • Remote support voor Windows clients dmv Teamviewer
  • Clientondersteuning op lokatie
  • Virusverwijdering, opschonen ad-, malware en andere schadelijke software
  • Advies voor overstappen en migratie naar Apple 😀
Ondersteuning op afstand

Doorlopende ondersteuning op afstand is voor beide partijen de ideale manier om bij storingen zoals emailhaperingen, virus-aanvallen en het gezond houden van de Windows omgeving direct te kunnen handelen.
De basis voor dergelijke ondersteuning op afstand is een maatwerk overeenkomst waarin vastgelegd worden welke support er verwacht kan worden. Zo kom je als klant niet voor onverwachte extra kosten en onaangename verrassingen te staan en bent u verzekerd van snelle ondersteuning op afstand, ideaal!
De gebruiker hoeft niet lang te wachten totdat er iemand op lokatie aanwezig om het probleem te verhelpen, de gebruiker heeft direct contact met de juiste persoon die bekend is met uw omgeving, daardoor kunt u in de meeste gevallen direct weer verder werken.