Website bijwerken vanaf een iPhone of iPad, handig en snel!

Het werken met een iPhone, iPad / iPad Pro is simpel, eenvoudig en intuïtief. Geen frustratie of ergernis over het ontbreken van de juiste middelen of mogelijkheden onderweg. Je hebt letterlijk altijd alles bij je.

Het nieuwe iOS van Apple maakt het bijwerken van een website ook snel en nog eenvoudiger. Met de App van WordPress bijvoorbeeld kun je een koppeling maken met jouw eigen website om met een nieuwe blog weer die felbegeerde hogere score en ranking te behalen op Google. Met zo’n actuele blog kom je op Google net weer wat hoger uit dan andere sites die vergelijkbaar zijn qua inhoud. Het is wel even wennen om te typen zonder direct in een 2de tab of venster een voorbeeld van jouw website te kunnen laden, maar het leidt ook niet teveel af zo en kun je je concentreren op de inhoud. Daar gaat het tenslotte om.

WordPress

Zo kun je met de App WordPress jouw website ook “on the road” bijhouden en in contact blijven met jouw volgers. Het handige is dat je vrijwel alle functionaliteit van een laptop nu bij je hebt in een handzaam licht formaat en bijna geen consessies doet aan de functionaliteit.
Zeker met de net nieuw uitgebrachte iPad met Apple Pencil ondersteuning kun je voor een relatief laag bedrag écht heel handige dingen doen en ook nog heel snel doen! Nu werk ik én in Apple Mail, surf het web in Safari, speel een muziekje af in Apple Music en dat allemaal zonder vertraging en moeiteloos. Ook is er bijna geen opstarttijd met een iPad. Alle apps starten lekker snel op en met een los toetsenbord kun je met de iPad overal met WiFi of 3G prima uit de voeten.

Alles digitaal

Wie had dat gedacht, 5 of 10 jaar geleden dat we nu allemaal met een iPhone of iPad vrijwel alles zouden kunnen doen en eigenlijk verwachten of eisen dat het allemaal ook mogelijk moet zijn. Online bankieren via een app is de normaalste zaak ter wereld, terwijl ik ooit nog met acceptgiro’s in de weer was. De wereld veranderd en met een iPad is dat handiger en sneller dan ooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *