PC Support

StarPine biedt PC Support aan voor Windows Clients.

Windows_logoIeder systeem heeft onderhoud nodig, vanaf het moment van uitpakken, verwijderen van ad- en malware, installeren van extra programma’s, anti-virus software, beveiliging tot periodiek onderhoud om uw Windows laptop of desktop optimaal te laten draaien.
Het aanpassen van specifieke instellingen of configuraties maken het werken met Windows stukken gemakkelijker, door deze eenmalig in overleg uit te voeren verhoogt de productiviteit van de gebruiker enorm. Denk hierbij bijv aan het beperkt uitschakelen van overbodige visuele effecten of het tegel-overzicht in Windows 8 zodat u direct naar de desktop gaat.

StarPine Support biedt onder andere het volgende:

  • Windows Clientbeheer voor Windows 10, Windows 8 en Windows 7
  • Remote support voor Windows clients dmv Teamviewer
  • Clientondersteuning op lokatie
  • Virusverwijdering, opschonen ad-, malware en andere schadelijke software
  • Advies voor overstappen/migratie naar Apple 🙂
Snelle PC Support dmv remote ondersteuning

Periodiek ondersteuning op afstand is doorgaans meer dan voldoende bij onregelmatige email storingen, virus-aanvallen en het gezond houden van de Windows omgeving.
Op basis van een dergelijke “ondersteuning” kan een vaste project-prijs besproken worden waar alle remote support onder valt. Zo kom je als klant niet voor onverwachte extra kosten en onaangename verrassingen te staan en bent u verzekerd van snelle ondersteuning op afstand, ideaal!
De gebruiker hoeft niet lang te wachten totdat er iemand op lokatie aanwezig om het probleem te verhelpen, de gebruiker heeft direct contact met de juiste persoon die bekend is met uw omgeving, daardoor kunt u in de meeste gevallen direct weer verder werken.