Beheer

File-Server-iconkopieNadat een installatie is voltooid. De server alle diensten verzorgd voor jouw bedrijf. Op dat moment loopt natuurlijk alles perfect, soepel en probleemloos, maar…

Een lokale server krijgt 24/7 te maken met enorme hoeveelheden data-, en netwerkverkeer, gebruikers die inloggen, software-updates, logmeldingen en het stoppen en starten van diensten voor bijv. een back-up.
Voor een WordPress server zullen mensen de site bezoeken, updates beschikbaar zijn, robots (bijv van Google en Bing) de site doorzoeken, maar zal er ook gericht gezocht worden naar zwakheden door hackers.

Om al die diensten continue probleemloos te laten draaien, de integriteit van de back-up te controleren/testen en beveiligingsupdates te installeren, is regelmatig beheer de perfecte aanvulling/investering.
Vanaf een eenvoudige opzet van zowel server en/of website is het prettig om te weten dat er periodieke controles plaatsvinden van de server, dit gebeurt bijv. met email-notificaties, ingeplande scripts en back-upmeldingen bij succesvolle backups en mislukte backups.

StarPine neemt het beheer voor zijn rekening en informeert wanneer er updates zijn, storingen zijn in bijv backups, beveiligingsupdates geïnstalleerd moeten worden en wanneer een herstart gewenst is.

Regelmatig beheer, optimale gezondheid voor uw server & webserver!

 

Alle rechten voorbehouden.
Apple, Filesharing icon, Server app en hun respectievelijke producten zijn geregistreerde handelsmerken van Apple, Inc.