Keynote “See you on the 7th” woensdag 7 september

Apple Keynote 7september

De nieuwste keynote van Apple is volgende week woensdag 7 september.

Een nieuwe iPhone 7 zal dan vermoedelijk aangekondigd worden en wellicht nog veel meer interessante aankondigingen. iOS 10 zal dan beschikbaar gesteld worden, net als tvOS en het nieuwe watchOS. Het is zelfs mogelijk dat macOS Sierra uit beta komt en beschikbaar komt als definitieve versie voor desktops en laptops.

Een keynote van Apple is altijd te kort, want deze product demonstraties zitten bomvol en dan nog laat Apple nog niet eens alles zien. Vaak komen de leukste en meest interessante nieuwtjes later die avond pas.

Wederom die woensdagavond live te volgen vanaf 19:00 uur lokale tijd, alleen de aankondiging is op de Nederlandse website van Apple nog niet te zien, ook het event nog niet (wel iets met een melding over belasting betalen en 13 miljard)…

2 antwoorden op “Keynote “See you on the 7th” woensdag 7 september”

 1. Hartstikke bedankt Jeffrey, ik kijk er altijd weer naar uit…
  Wellicht krijgen we ook te horen van de ultimate update voor Final Cut Pro X… die zat er al aan te komen. Ik heb nu nog 10.2.1 maar ik hoorde dat er al een update voor was…???
  Ik hoor je nog wel…
  Groet
  Piet

  1. Graag gedaan, Piet. Woensdag 7 september zal een iPhone event worden, zo lijkt het. Een volgende keynote wordt wel al in oktober verwacht voor de desktops en laptops en hopelijk ook voor Final Cut Pro… we gaan het zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *