De diensten van Apple

Apple, ja, toch wel, dat is en blijft toch wel mijn liefde.
Schitterend ontwerp, doordacht design en vrijwel niks aan het toeval overgelaten.
Vanaf het moment van de doos openmaken tot het in gebruik nemen van een iPhone, iPad, laptop of desktop, het is erg plezierig om mee te werken en naar te kijken.

Voor een soepele werking heeft Apple dan ook een hele reeks diensten die daar goed bij aansluiten. iCloud is daar de bekendste van, een dienst om geheel automatisch foto’s op een server online op te slaan en reservekopieën te maken zonder dat je daar zelf een ingewikkelde handeling voor hoeft te doen.

Dergelijke diensten worden de komende tijd vanuit Apple verder uitgebreid. Ik dacht dat ApplePay niet zo bijzonder was, totdat je het eenmaal geprobeerd hebt. Zeker met een Apple Watch, dubbelklik, betalen en klaar. Geen portemonnee, geen pinpas, geen pincode, helemaal niks. Veel veiliger, niemand kijkt mee, even bij de terminal houden en door. Ik vind het fantastisch!

Komend najaar volgt er ook een Apple Arcade, onbeperkt games uitproberen voor een vaste lage prijs. Zo kun je de leukste spellen en tofste games spelen en kijken of het spel iets voor jou is. Dat is vaak het lastigste om te kijken of een spel wel iets voor jou is en voor bijv € 9,99 per spel probeer je dat niet vaak uit. Je kunt heel veel spellen uitproberen, ideaal. Kijk je veel series en films? Dan heb je wellicht ook interesse in AppleTVplus, de tegenhanger van Netflix en Disney+ straks.

Het wordt allemaal weer erg leuk komend najaar bij Apple met al deze nieuwe diensten. Ook komt er natuurlijk weer een nieuwe iPhone uit, vermoedelijk al in september en kun je straks het nieuwe macOS downloaden, 10.15 Catalina.
iOS en macOS komen hiermee weer een stapje dichter bij elkaar.

Ik kan niet wachten tot het najaar, maar eerst wens ik iedereen een fijne zomervakantie, veel plezier en tot een volgend bezoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *