2019, het jaar van vernieuwing en verandering bij Apple

Dit jaar belooft een mooi jaar te worden voor Apple liefhebbers. Volgens Tim Cook zitten er onvoorstelbare mooie dingen in de “pijplijn” die ons allemaal gaan wegblazen. Wie weet waar Apple dit jaar mee komt en wat ze gaan presenteren in de komende keynotes voor dit jaar. Een nieuwe iPhone? Ongetwijfeld, maar opvouwbaar? Wie weet… een nieuwe iPad, het zou zo maar kunnen en een iPad mini lijkt er toch ook weer aan te komen. Zelf kijk ik uit naar de nieuwe modulaire MacPro, de prullenbak uit 2013 bleek toch niet de toekomst te zijn. Volgens Apple en de geruchten komt er een nieuwe mini toren of toren zoals de eerdere MacPro waarbij jezelf mogelijk het geheugen, schijven en wellicht videokaart kan vervangen voor andere modellen. De vernieuwde Mac mini is prachtig, de MacBookAir ook. Beide hebben er ook lang over gedaan om weer vernieuwd te worden.

De andere geruchten voor dit jaar naast bovenstaande vernieuwingen, zouden dan ook een nieuwe set Airpods zijn, die beter in je oor blijven zitten, mogelijk een Apple TV streaming dienst met allerlei familie vriendelijke series en een nieuwe koptelefoon, geen beats, maar alleen van Apple.

Kortom niet alleen nieuwe hardware, maar ook nieuwe diensten waar Apple meer geld uit wil halen. Het eco systeem staat, de iPhone en iPad zijn ongekend populair en binnen dat eco systeem valt er qua diensten nog een hoop te verbeteren en verdienen. Wie heeft er geen iCloud abonnement met daaraan een iPhone of iPad backup gekoppeld? 5GB gratis is wel erg karig, maar voor slechts 99ct kun je upgraden naar 50GB, daarmee zijn oa al jouw foto’s en instellingen veilig. Dergelijke diensten wil Apple meer en meer gaan uitbreiden. Aan de oneindige groei van hardware is een eind gekomen en nu gaat het om consolideren van die markt. Mogelijk dat een opvouwbaar scherm een nieuwe boost geeft aan de verkoopcijfers, maar die iPhone zal niet voordelig zijn.

Mocht je een Apple product willen aanschaffen, neem svp contact met mij op. Dan geef ik een advies die het beste bij jouw situatie past.
Voor meer informatie kun je op de website van macrumors.com altijd een betrouwbare aankoopgids raadplegen, mocht je twijfelen. Het is altijd vervelend als je net een nieuw product hebt aangekocht en de week daarop komt een nieuwe versie uit.

StarPine Support Apple ondersteuning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *